MLY

2011-03-07
21:34:34

7 Mars!
Det är skönt nu när snön och all jävla is håller på smälta..

Han hade inte stått hår i mer än drygt en vecka, micke släppte ut Engills hag kompis Didde medans engill var kvar i stallet. Men inte så långe... Micke hörde ljud i från stallet och antog då att det var dom andra hästarna som var otåliga och ville komma ut, men när han släppt Didde möter han Engill på gården som traskade ut i hagen och ställde sej i lugnan ro för att äta med sin kompis... Första reaktionen var att boxdörren antagligen var lite öppen så att han puttat upp dörren och gått ur stallet. Men box dörren var stängd och låst, så Engill hade allså Hoppat/klättrat ur boxen som fan är högre än han själv i manke.. Utan en skråma på han och det enda som syntes var några små märken i stall gången förmodligen efter bråddarna.. Helt jävla otroligt!

I somras klättrade han ju över muren i hagen några gånger innan han fick byta till hage med staket runt om, Så kommer aldrig komma ifrån, Engill är mästare i att klättra.. och det är fan inte illa! :) 

 
Köpte ny grimma på Göteborg horse show, så han skulle ha en grimma utan "flärp" som didde älskar att dra i. Engill hade på sej den i hela 10 min!! Sen tyckte han det skulle i badkaret i hagen.. Satte på den igen, och efter bara några minuter låg den åter igen i badkaret. Helt jävla otrolig är han!! Han har ju lika mkt egna ideer som jag! sådan matte sådan häst! ;) 

Ibland kan hans ideer vara tålamods prövande, men kan inte bli arg på han.. Han är ju trotts allt bara så otroligt jävla söt!!!!!!<3 Och så mkt lycka och glädje jag får och fått uppleva tackvare världens bästaste Engill!!

Sen måste han ju bevisa att han inte bara ser busig ut som alla säger! :)

Engill verkar iaf trivas bra i nya stallet. Där han dessutom får mer uppmerksamhet än de andra i stallet. Micke är förtjust i min lilla buse som vill vara med och mysa hela tiden. Han älskar när han kan lägga mulen på axeln och snusa med mulen i nacken och vill gärna bli kliad på bogen och i pannan...
Träningen går framåt, blir bättre och bättre... I Tölten finns det fortfande en del motstånd, vill inte gärna tölta, men töltar och han gör det bra! Även om formen kan var lite si sådär, och han går med noset lite väl mkt i vädret i mellan åt och är jag inte med och fångar upp han så går han gärna över mot trav.. Men det har vi som nästa mål!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: