MLY

2012-04-16
16:35:20

16 April 2012Idag var Engill så himla duktig! Red ut, mötte en stor traktor med släp, red förbi ett ställe där dom gräver vattenledningar, så där stod det en traktor på vägen och sen stod det en gubbe nere i hållet och höll på. Engill blåste upp sej men gick snällt förbi! Töltade på grusvägen, perfekt tölt sträcka eftersom den slutar lätt nerför en bra bit. Engill tältade så himla bra på ganska fri tyglar, så behövde inte alls hålla ihan så mkt och då går han inte med så högt huvud. Eller ja högt huvud men nosen ner :D

Började hagla när vi närmade oss stallet så hade tur som han rida klart utan att få hagen över oss! :)
Min underbara häst! <3<3<3

2012-04-10
22:14:42

10 April 2012Nu när vi tränar på samlad tölt har min lilla ögonsten verkligen börjat visa humör igen, han tycker det är jobbigt (helt förståligt) och när Engill blir sur kan han verkligen låta som en gris! hihi. Men han jobbar på bra iaf, så är stolt över han!!

Får Engill bestämma ska det hällst gå fort, :D
så ökad tölt går bättre! även om han fortfarande kan falla över i galopp. Men det är till stor del mitt fel, har ibland lite svårt att hitta balansen när jag ska släppa fram honom utan att tappa han. måste jobba vidare på mitt säte.

De jag älskar mest med Engill är att faktiskt är så tålmodig med alla mina ideer. <3
en massa humör, men ändå så genom snäll. <3<3<3 n
Jag har sagt och tänkt på det så många gånger, jag är så ofattbart lycklig, glad och tacksam för att jag hitta just Engill. Min underbara vän, tröst och trygghet.

Jag älskar dej!