MLY

2013-08-15
19:41:54

Snöbollen <3

Har snokat lite mer information om Snöbollens tidigare hem/liv. Hittade med hjälp av Kajsa ett av hans tidigare hem, där han stod under några år. Hittade bilder från tiden innan ja hade honom. Roligt att se, och fick veta lite mer. Men de gör ont i hjärtat att han varit runt på iaf 3 häst auktioner. Visste tidigare om två, men tydligen har han fått vara med iaf tre.. Men vart han kommer i från, uppfödare eller dyligt vet ja fortfarande inget om, och eftersom hans pass gjordes 2008 så blir de ju ännu svårare.. Men de spelar igentligen ingen roll, vet inte ens om jag vill veta vad han varit med om?! Min älskade underbara lilla bollen.. <3 Sen vet ja om nu om iaf 5 föl efter han, och alla fem är prickiga. Lite roligt:-)
Han var sej lik på bilderna ja hittade men en liten tjockis. ;-) snygg som alltid!

2013-08-15
13:04:44

Engill har fått ny kompis! :-)

Nu var de några veckor sen Didde flyttade från oss, Vilket inte var uppskattat av Engill, shit va hon skrek och gapade, de första dagarna, men de hade jag räknat med..
Men för drygt två veckor sen hämtade jag han en ny kompis till Engill, Laufey från Åsgården, ett sto som ägs av Julle och Lotta i Skåne.. Dom blev riktiga kompisar fort. Laufey är en väldigt trevlig och fin häst som ja vet att ja kommer få mkt glädje ihop med! Klok och snäll med krut i om man ber om de! :-) känns väldigt bra, två hästar, som ja kan utväxlas med, och lära mej av. De finns saker dom Laufey är bättre på, som gör att ja vet vad ja strävar efter med Engill och tvärt om.. :-) Dessutom är dom lika lättfödda båda två! Så underlättar när dom behöver lika lite mat båda två ;-)

2013-08-15
12:51:07

Bollen 14 juni -13

Älskade bollen har varit så duktig, och börjat bli så fin!! Skrittar, travar och galopperar på kommando, gör även halt på kommando, nu jobbar vi på att backa, utan hjälper. :-) Han kan nästan stegra på uppmaning, sitter inte helt 100 än. Men de går framåt! Bättre och bättre hela tiden!
När de sitter ska vi försöka oss på spansk skritt lite, :-) piaff och passage går och blir bättre och bättre de med! Underbar ponny att träna tillsammans med. Vill, och för sitt bästa! :-) Stolt!!