MLY

2014-02-24
20:49:19

Nu mår Han som den prins han är! <3

 
Bollen har flyttat
Nu går han i stoooor skogshage, med sin kompis Freddie, som är en Shettis hingst. Tog en inte ens en dag, nu är dom bästa vänner, sover, äter och leker ihop. Han hor hos en tjej som är uppväxt med shettis hingstar, som älskar att jobba med dessa små godingar. Så nu får bollen gå ihop med sin kompis, får arbeta och gå promenader ute i skogen med henne, Freddie och hennes hundar. Hänger med som handhäst när Freddie körs, och tanken är att Bollen ev ska sättas i vagn igen.
 
Rena drömläget för Lille bollen, så nu är tanken den att han får gå där livet ut.. för han börjar trotts allt bli till åren, och med hans bakrund så kunde de inte bli bättre. Så då är de självklart att han ska stanna där.. även om de känns i hjärtat att inte träffa hon varje dag. Han för tjänar det allra bästa, och bli överöst av kärlek.. Vilket han nu blir..
Jag saknar honom nått enorm! men de känns bra, han mår som den prins han är. och när jag ser bilder på han och hans kompis Freddie värmer det i hjärtat. Sen är de inte längre bort än att jag kan åka och hälsa på.. min vakra lilla Prins! du är en på miljon, en Ponny som nu får jag nog aldrig mer chansen att lära känna.
 
Du har och kommer alltid att ha en stor och varm plats i mitt hjärta!
 

 
 Kärlek
 
<3<3<3 
 
Hoppar mot stjärnorna med sikte på glädjen
 
 
 
 
 
2014-02-24
17:11:29

Lisa <3


Nu är vi äntligen igång och tränar för fullt igen, efter att ha haft lite "egen" träning hemma under vintern. Så nu är vi taggade båda två, och satsar på roligt och fartfylld vår, sommar och höst!
Just nu tränar vi två dagar i veckan på brukshundklubben i Lidköping tillsammans med Börje och hans hund Emma, Arne och hans hund Bella. Är så glad och tacksam för att hjälp jag får! sen tränar vi lite varje dag hemma. De roligaste nu är att se hur långt vi har kommit och vad vi har utvecklats. Nu är vi inne på finslipning, få stabilitet i fot gåendet, hålla bra position och jobbar bort hjälperna vi användit oss av för att lära in momenten. Blir lätt att man fortsätter peka och visa fast än att hunden vet vad den ska göra, så de blir snarare mer för virrande. Men alla är vi nybörjare någon gång.
 
Börje, dej är jag evigt tacksam för att hjälp vi fått, du har motiverat oss, du har trott på oss hela tiden, och i motgångar har du fått oss att fortsätta tragga och tillslut har vi lyckats. Vi kan bara vi vill! :-)
och vill som bara den! :)
 
 
 
2014-02-24
16:32:36

Livet flyter på..

 
Nu flyter på livet och vardagen på för mej och mina djur..
 
 

Engill är nu under igångsättning.. Han har återhämtat sej väldigt bra. Nu är han pigg och glad igen..
töltar som aldrig förr, Han har lite bråttom när vi ska ut, måste vi skritta? jag vill springa!.. Nu vill han jobba igen..
Var ute på en liten tur idag, först efter en kilometer så taggade han ner och skrittade utan att takta. Även om konditionen fortfarande inte är som den var innan. så blir de bättre och bättre. Konditionen får vi bygga upp. Men nu har han enegi så de bara spritter i hela kroppen.. Älskade Älskade Engill! <3 Min prins! Hoppas nu att vi får måååååånga år tillsammans! världens bästa illbatting!!
 
 


 
Laufey går från klarhet till klarhet.. Pigg och alert, arbetesglad!
Oerhört lyhörd, behöver inte be hennes två gånger när hon ska öka, Vi lär varandra och tillsammans utvecklas vi, tölt tränat en hel del, och börjar få till de, några steg åt gång och de går framåt. Utan tvång, hon vill göra rätt. och de blir mer och mer tydligt. Min älskade lilla madam. Nu ska de börjas träna ordentligt igen för att förhoppningsvis kunna ta en tripp ner till skåne, och hälsa på Julle och Lotta. Visa hur fin du börjat till att bli! <3