MLY

2010-12-11
11:36:32

attityd te 1000!!! och lite till...


(Nästan så jag saknar d gröna !!)


Händelse rik morgon minst sagt!

Prajda åkte igår så semlan skulle gå med Candy, Candy var glad att få en kompis.!

Darling, ung stoet har komit hit för att stå här i helgen innan han flyttar vidare igen. Pia kom ut och släppte ut henne i volten, då såg ut att gå bra först.. men sen tyckte Darling nog att det var trist att gå själv i volten, så hon hoppar ut ur hagen och springer te dom andra hästarna. Så hon får stå inne tills hon åker i morgon. Så Semlan fick komma in igen och hålla Darling sälskap i stallet.

Verdi skulle vi testa att släppa ihop med Soley och Engill, D såg ut att gå bra d fösta minutrarna, men sen bestämde Engill sej för att Han inte fick komma nära hans Sollan, och började jaga bort Verdi, verdi ville inte ge sej. 0ch Engill hade bestämt sej för att Verdi skulle bort. Katt och råtta kamp i hagen. Sollan verkade tycka att det var roligt och sprang med Engill men viste nog inte vad hon skulle göra eller vad som hände.. När Verdi sen började sparka mot och på Engill särade vi på dom så verdi fick gå i hagen intill!

Min lilla Häst börjar mist sagt få attityd! Han tror han är störst bäst och vackrast. Dessutom är han jävligt söt och d vet han om!!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: