MLY

2014-02-24
20:49:19

Nu mår Han som den prins han är! <3

 
Bollen har flyttat
Nu går han i stoooor skogshage, med sin kompis Freddie, som är en Shettis hingst. Tog en inte ens en dag, nu är dom bästa vänner, sover, äter och leker ihop. Han hor hos en tjej som är uppväxt med shettis hingstar, som älskar att jobba med dessa små godingar. Så nu får bollen gå ihop med sin kompis, får arbeta och gå promenader ute i skogen med henne, Freddie och hennes hundar. Hänger med som handhäst när Freddie körs, och tanken är att Bollen ev ska sättas i vagn igen.
 
Rena drömläget för Lille bollen, så nu är tanken den att han får gå där livet ut.. för han börjar trotts allt bli till åren, och med hans bakrund så kunde de inte bli bättre. Så då är de självklart att han ska stanna där.. även om de känns i hjärtat att inte träffa hon varje dag. Han för tjänar det allra bästa, och bli överöst av kärlek.. Vilket han nu blir..
Jag saknar honom nått enorm! men de känns bra, han mår som den prins han är. och när jag ser bilder på han och hans kompis Freddie värmer det i hjärtat. Sen är de inte längre bort än att jag kan åka och hälsa på.. min vakra lilla Prins! du är en på miljon, en Ponny som nu får jag nog aldrig mer chansen att lära känna.
 
Du har och kommer alltid att ha en stor och varm plats i mitt hjärta!
 

 
 Kärlek
 
<3<3<3 
 
Hoppar mot stjärnorna med sikte på glädjen
 
 
 
 
 
Kommentarer:
2014-03-16 @ 17:32:11
#1: Jessika

Jättefina bilder, jag blev faktiskt lite rörd av texten =)

2014-03-19 @ 20:12:43
#2: kajsa

du har gett bollen ett liv som få skulle lägga ner tid på - du har ett hjärta av guld och bättre kan han inte få det.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: