MLY

2014-02-24
17:11:29

Lisa <3


Nu är vi äntligen igång och tränar för fullt igen, efter att ha haft lite "egen" träning hemma under vintern. Så nu är vi taggade båda två, och satsar på roligt och fartfylld vår, sommar och höst!
Just nu tränar vi två dagar i veckan på brukshundklubben i Lidköping tillsammans med Börje och hans hund Emma, Arne och hans hund Bella. Är så glad och tacksam för att hjälp jag får! sen tränar vi lite varje dag hemma. De roligaste nu är att se hur långt vi har kommit och vad vi har utvecklats. Nu är vi inne på finslipning, få stabilitet i fot gåendet, hålla bra position och jobbar bort hjälperna vi användit oss av för att lära in momenten. Blir lätt att man fortsätter peka och visa fast än att hunden vet vad den ska göra, så de blir snarare mer för virrande. Men alla är vi nybörjare någon gång.
 
Börje, dej är jag evigt tacksam för att hjälp vi fått, du har motiverat oss, du har trott på oss hela tiden, och i motgångar har du fått oss att fortsätta tragga och tillslut har vi lyckats. Vi kan bara vi vill! :-)
och vill som bara den! :)
 
 
 
Kommentar:
2014-03-19 @ 20:17:10
#1: kajsa

Ni är ett bevis på att allt går om man bara vill.
framstegen jag sett är enorma - du kan djur det går inte att säga emot!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: